tisdag 26 juni 2007

Jag är stolt

Puh...kom precis hem från en 9-håls runda på golfbanan. Det gick bra idag. Slagen satt som de skulle. Nångång i framtiden kommer jag säkert att sänka mig. Jag kan inte låta bli att tänka på hur bra det skulle kunna gå om jag faktiskt tränade lite också mellan rundorna :-). Men än så länge njuter jag av att få vara ute, träffa människor, känna sommarvindar och att andas. Det är underbart!

Det här med en egen blogg är ju egentligen helt fantastiskt. Man kan skriva vad man vill och man har ingen aning om det är nån som ser eller läser - och det betyder egentligen inte så mycket heller - det är mest skönt att bara få sagt det man vill. Och det som kommer nu kanske inte är sånt man brukar kasta ur sig, men nu gör jag det i alla fall:

Jag är stolt! Över mig! Över hur jag senaste året arbetat med mig själv för att finna trygghet och god självkänsla, för att finna styrka och känna glädje. Det är mina vindar som blåser nu, i min riktning, och det är jag som styr. Jag känner mig starkare än nånsin. Det går upp och ner och jag vet att det säkert kommer att komma svackor. Men just HÄR och just NU mår jag riktigt riktigt bra! Och det är jag stolt över! För jag vet att det är mest tack vare mig själv!

Ibland får jag uppfattningen av att man inte får må bra, att man inte får vara lycklig. Är det så? Måste man gå igenom diverse prövningar för att "förtjäna" att vara lycklig? Jag hoppas att lyckan inte ska ta slut....för ibland tror jag det. Inte ska väl lilla jag få lov att må bra? Men nej, jag vägrar tro att det är så. Det är klart att jag ska få vara lycklig! Och därför tänker jag vara det, för att jag väljer att vara det!

I torsdags fick jag ett sms av min chef. Det är inte ofta jag får sms av chefen, så det betyder riktigt mycket. Det stod "Du tar så fin hand om våra kunder Linda - det känns verkligen bra!"

Jag ÄR stolt!

2 kommentarer:

Jonas sa...

Det hade varit bra om dina vindar ville blåsa över oss när vi tog oss över haven för motor i brist på vind... ;)

Linda sa...

Ja typiskt varför tänkte jag inte på det? Jag ska se till att de blåser lite nu istället, lite optimism och hopp i alla fall ;-)