måndag 28 januari 2008

Åh vad det är underbart med färger!

I lördags hämtade jag ett paket som jag beställt från Lisa Souza. Tack Åsa för tipset, även fast det betydde att jag blev fattigare på köpet :-). Helt fantastiska garner! Det jag beställde, och som ni ser på bilden här bredvid, är två olika färger av sockgarnet Sock! Merino Yarn. Färgerna heter "Mardi Gras" och "LimeNviolet".

I lördags eftermiddag var jag på Stickcafe hos Maria. Det var så fullt när jag kom att jag fick sitta på en pall framme vid kassan. Men som tur var blev en stol ledig vid bordet efter ett litet tag, och jag kunde sticka och prata tillsammans med några andra stickbloggare! Trevligt att se vem som döljer sig bakom bloggarna :-)

Idag tog jag bussen och tåget hem från jobbet. Jag gör inte det särskilt ofta, eftersom det tar 1,5 timme, istället för 30 min med bilen. Det var riktigt skönt som omväxling. Och framförallt fick jag ju stickat, både på bussen och på tåget =).

För att få lite hjälp mot mitt tryck i bröstet, har jag fått ett presentkort på Akupressur från mina vänner. Jag hade tid nu ikväll. Och oj vad det var skönt och avslappnande! Dessutom gjorde det underverk för mina axlar och min nacke också!

Efter denna sköna kväll var det underbart att få komma hem till ett paket från Britt Anderssons Butik på nätet. Tack snälla mamma!! Nu kan jag göra Vantar med halva fingrar som jag tror är oerhört praktiska och sköna!

9 kommentarer:

Åsa sa...

Åh, vilka vackra färger. Det är lite svårt att se på färgkartan när man beställer. Men visst är garnet ljuvligt. Jag ska absolut beställa fler gånger. Kram Åsa

Strumpstickan sa...

Så fina garner. Var rädd om dig, kramar!

Anonym sa...

Roligt att du tittade in på min blogg! Det funkar bra att sticka båda strumporna samtidigt. Jag såg andra bloggare som gjorde det, så jag tänkte att jag oxå skulle prova.

Metta sa...

Så underbara garner och vilka färger. Ibland måste man få unna sig något vackert även om man blir litet fattigare.

Hoppas det hjälper med Akupressur. Låter mycket skönt. Ta väl hand om dig.

Kram Margareta

Marias garnhändelser sa...

Kul att hitta din blog...har kikat på mycket fint!
Akupressur känns ont men skönt...

Hälsa mamma!

Eva i Halmstad sa...

Vantarna är jättepraktiska.
Har gjort två par och fler lär de bli.
Ha de gott.
Eva.

Anonym sa...

Hejsvejs! Det var länge sen jag var här nu! Men det har sin naturliga förklaring.. nämligen att länken hit hade hamnat i fel mapp bland favoriterna. Nu är den flyttad, så jag kommer att titta till dig lite oftare! KRAM!

Efwa - Medea sa...

Så härliga garner o färger... Jag vågar inte ens gå in på sidan. (just nu i alla fall)

Min mössa är inte så stor egentligen om man inte bara håller den i handen. Då ser den grotesk ut =)

Britt-Marie sa...

Vilket härligt garn, nu blir jag bara mer och mer sugen att beställa. Speciellt efter att ha sett dina garner.

Kram och en extra jättekram