lördag 31 december 2011

Den blåa mössan

824 inlägg har jag gjort sen jag startade min blogg våren 2007. Inte klokt egentligen ;) Bara en liten parantes. Det är kul att skriva paranteser ibland och inte bara rapportera kort vad jag håller på med. Men allt har sin tid, och just nu är tiden för mig full av att ta hand om mina barn på heltid och jobba på heltid. Den lediga tid jag har sitter jag i stickhörnan och orkar inte så mycket annat. Tur att man kan blogga via telefonen, det blir så enkelt och smidigt och kravlöst då. Just nu passar det mig perfekt :). Fast just det här inlägget blir ett undantag och det är kul att kunna göra ett undantag också! 
 Den 17 december var mamma, syster och jag på en heldagsutflykt som en del av er kanske såg. Vi besökte YlloTyll i Uppsala och vi tog oss till Tant Brun i Sigtuna. En jättehärlig utflykt där eftermiddagen och kvällen faktiskt bjöd på lite snö! I våra trakter har vi ju inte direkt haft så mycket av det den här vintern så långt.
 Det blev ju så klart lite garn inhandlat (tjohooo). Dels köpte jag rött härligt Rustic från Hjertegarn till en kofta, och dels köpte jag en härva Heavens Hand till den här mössan. Jag har länge saknat en mössa som passar till min "My so called scarf" som jag gjorde för flera år sen i underbara Manos del Uruguay i färgen Eclipse. Det här blev kanon tycker jag. Färgskiftningarna i Heavens Hand är ursnygga!
Mönstret till mössan, ett klassiskt lövmönster, köptes också det på YlloTyll.

Ett riktigt gott slut och ett GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!

4 kommentarer:

Iréne JB sa...

Vad fin du är i mössan! Stickade den till mej för ett år sedan, men jag passade till skillnad från dej inte alls i den.
Och så passar jag på att önska Gott Nytt År också.

Metta sa...

Både mössan och halsduken passar dig alldeles utmärkt.
Önskar dig också Ett Gott Nytt ÅR 2012!

Susilull sa...

Du är jättefin i din nya mössa och scarfen!

Gott Nytt År önskar jag dig!

frisky frog sa...

Snyggsnygg!
Got nytt år!