måndag 13 oktober 2008

Festival del 3

Först en bild på muddarna nämnt i förra inlägget. Verkligen underbara höstliga färger. Blir riktigt sugen på att sticka mer i detta garn. Jag håller med Mia om att garnet snurrar sig, men jag blir inte så irriterad på det. Jag konstaterar bara än en gång att jag verkligen gillar Noros garner. Trots att det är simplaste rätstickningen, så vill jag sticka och sticka för att se vilken ton som kommer näst.
Del tre av Festival är färdig. Jag tycker det är rolig stickning och jag älskar verkligen de små söta blommorna. Konstaterar att färgvalet kanske inte är det som jag passar bäst i, men jag gillar verkligen Marias garn. Härligt strävt och ulligt att sticka med!

5 kommentarer:

Metta sa...

Så läckra alla dina sjalar blir och muddarna har en underbar färg. Det är verkligen inspirerande att titta in på din blogg.

Tyvärr känner jag att jag inte vågar mig på något stort just nu, alltså ingen Festivalsjal och jag hinner bara sticka den smala varianten av Mystic Earth.

Ha det bra. Kram Metta

Anonym sa...

Muddarna ser verkligen ut att bli fina. Jag har ännu inte provat Noro, men väntar med spänning på en beställning som är på väg. Sjalen blir jättefin. Min ser fortfarande likadan ut, så vi har nog gjort rätt.

Anonym sa...

Oj va fin festivalsjalen blir! Tycker inte att den har sett så mycket ut för världen hittills. Har bara testat Noros "tjocka" garn, till en halsduk. Underbara färger! Vill testa det där tunna oxå när jag får råd och tillfälle!

Mystic Earth ser oxå fantastisk ut! Jag får nöja mig med att beundra din, för jag har inte koncentration till att spetssticka just nu.. Här är det rejäla grejor som vantar, sockar och mössor som gäller! ;) Sen en tröja på beställning. Däremellan blir det förhoppningsvis nån "Red Rose"-mössa till mig kanske..
Hoppas du mår bra, jag tänker på dig ofta! Kram Sofia

miastick sa...

Tänk att nu när jag använder muddarna har jag helt glömt hur irriterad jag var på snurrgarnet, de blev ju så fina i all sin enkelhet. Men så satt jag också med det på spårvagnen i Gbg. Klart orekommenderad plats att snurra upp garn.

Susanne sa...

Härliga färger på Norogarnet, gillar deras färgställningar mer och mer. Jag som kan vara lite feg med färg ibland :)