måndag 3 december 2007

Den optimala måndagskvällen

Stel som en pinne fick jag äntligen kommit iväg på min älskade yoga igen. Underbart (och lite jobbigt - längesen som det var) för både kropp och själ!

Hem och blogga och blocka (Argosysjalen måste blockas på riktigt har jag märkt - lite halvfusk med strykjärn hjälpte inte - den bara krullar sig). I bakgrunden spelas Pink Floyd. Inne i en liten PF-period nu. Så himla bra! Favoritlåtarna just nu är Hey you, Sorrow, High Hopes och Us and Them. Alla finns bl.a på liveskivan "Pulse".

Jag räknar just nu till 15 stearinljus i vinrött tända runt omkring mig. En kopp grönt te, en macka och en bit norsk julemarsipan. Helgen spenderades bland vänner i Oslo, och det bara gååår inte att komma hem utan Bamsemums och norsk julemarsipan. Marsipanen i Norge är inte lika söt som här hemma, och därför passar den mig väldigt bra. Mmmmmmums.

Snart dags för Cityakuten och därefter Prison Break. Vila ögonen på Michael Scofield i en timme är aldrig fel! Till det lite stickning, får nog bli Australienprojektet ikväll.

Och inte nog med det. När jag kom hem, låg innanför dörren mitt första nummer av "Interweave Knits".

Min optimala måndagskväll.

8 kommentarer:

ki sa...

Åhhhh, Bamsemums och norsk marsipan...... Spara lite till mig!!! Fick också tidningen idag, den var efterlängtad!!! Mor Kicki

Linda sa...

Lovar - har köpt massor så det ska räcka till jul!!

Anonym sa...

låter underbart. men aningen ensamt? no? well vad vet jag. hur som helst så är det en gnutta tomt i kojen i båten i portugal.

Elena sa...

Låter som en härlig kväll! Myser å dina vägnar. Själv somnade jag i samband med nattningen av barnen. Men det var nog lika bra, kanske har jag sovit bort något skräp i systemet som jag verkar ha på gång.

Mmmm.... yoga, skulle jag också behöva. Även om jag till en början skulle nöjja mig med en lättare form - för jag är verkligen stel, efter två graviditeter och ingen träning. BodyBalance, som dom har på en del träningsställen är en verklig favorit.

Åsa sa...

Yoga är verkligen mumma för kropp och själ.Sen jag började med det så mår jag mycket bättre. Fast norsk julgodis är inte helt fel det heller. Ha det så bra.

miastick sa...

Å vad det låter underbart! Jag är lite sugen på att komma iväg och träna vanlig F&S-jympa för mammor idag. Men jag tvekar, eftersom det är så himla skönt med lediga förmiddagar med stickningen. Extra skönt när man är gräsänka och eftermiddagar och kvällar består av amning, matlagning, läxläsning... etc. Vi får se. Yoga är i alla fall även min favoritträning.

Anonym sa...

Precis så ska livet levas, njutandes.

Du har massor med snygga stickade alster på din blogg, hit kommer jag att återvända ofta.
Kram och vi ses igen
Britt-Marie
http://brittmariel.blogg.se

Emmas dagar sa...

Tack för besöket i min blog:-)
Vad mycket fint du stickat och härliga färger!