måndag 17 september 2007

Stickat, stress och lugna stunder......

Reklamen från H&M låter i höst så här:

"Det finns väl ingen trend som känns mer höst än stickat? Årets stickade plagg är mer än bylsiga tröjor och koftor. De teman vi ser på säsongens övriga mode återfinns även här - 60-talet och det mer dressade. Stickat i år betyder välklätt."

Jag tänkte gå i stickat hela hösten. Så är jag välklädd *s*.

I övrigt känner jag mig lite lugnare nu, än vad jag gjort de senaste tre veckorna. Det har verkligen varit full fart och med andan i halsen, och även en förkylning i halsen. Vissa stunder har jag varit lite orkeslös och undrat vad jag egentligen håller på med. Varför stressar jag så? Varför ställer jag så höga krav? Är jag känslig som inte klarar lite press?

Det har varit en extrem situation på jobbet, och den har lett till att även allt runt omkring krävt extra energi. Det man sänder ut får man tillbaka....Har liksom inte fått minutrarna att räcka till, till att stanna upp, och landa. Jag kan ju inte direkt påstå att jag har några bra svar på mina frågor nu. Men det känns lite bättre. Lite mer ro i kroppen, lite mer kontroll över vardagen, några fler leenden.

Jag tar ett djupt andetag och inser att hösten mest sannolikt kommer att fortsätta så här. ÄNNU viktigare att verkligen ta tillvara på de små stunderna med vila. Njuta med lite stickning (eller massor), bra filmer, höstfärger längs vägarna, tända ljus och bra musik.

Inte så illa. Hösten. Faktiskt.

1 kommentar:

Jonas sa...

Egentligen - inte alls så illa.