lördag 24 november 2007

Julklappar

Mamma - titta inte - här är julklappen till dig - till vänster på bilden. Nääää - du skulle ju inte titta!!

Det är bara att erkänna och konstatera. Att leta runt bland olika bloggar ger inspiration. Mamma och jag föll pladask för garnet Manos del Uruguay och att sticka en My so called scarf. Det tog oss bara några minuter att raskt beställa garnet från USA och knappt 2 veckor senare låg det på mitt köksbord. Till vänster är det färgen 118-Muld wine och till höger 111-Eclipse.

Mamma och jag har ofta väldigt lik smak när det gäller garn, mönster, kläder mm. Det är därför inte första gången vi kommer fram till att vi vill göra samma sak. Lite roligt dock att göra det i olika färgskalor.

Nu råkar det vara så att vi båda har en del andra projekt på gång också. Jag vet - för en del är detta chockerande! Men sant! Därför passar det ju utmärkt att det blir julklappar, även till mig själv. Ska bara hitta lite julklappspapper att slå in det med. Men det får nog bli morgondagens övning.

2 kommentarer:

Elena sa...

Mmmm vackert ... Manos del Urugay kan ju verkligen färger! Är så nöjd med min My So Called Scarf. Nu funderar jag på vad jag ska sticka av mitt resterande Manos. Det lutar mot en enkel rätstickad halsduk... eller en till My So Called Scarf. ;)

ki sa...

Nej men det skulle väl aldrig falla mig in och titta, när jag inte får!!! ( men oj så underbart garnet ser ut!!)
Mor