torsdag 24 januari 2008

Tynn Alpakka

Det ljuvliga garnet från Garnhärvan har kommit. Beställde i söndags och fick det igår, det är ju kanon :-). Som den bästa present (bortsett från att man själv visst fick betala för det *s*).

Tynn Alpakka känns ungefär som annan alpakka jag har stickat med tidigare. Faerytalen känns också underbart mjuk och lite fet faktiskt. Ska bli spännande att sticka i, längtar! Men först ska jag avsluta några av mina andra WIP. Det finns en gräns för hur många jag kan ha samtidigt känner jag (fast det kan ju hända att jag provar ett varv eller två.....) Tills vidare kommer jag att njuta av det där det ligger och vilar skönt i min stol, klämma och känna på det lite då och då!
Jag finns numera också på Ravelry. Ni hittar mig som LindaA. Jag tycker verkligen Ravelry är en suverän plats. Perfekt för att få råd och tips när man har ett garn men inte riktigt vet vad man ska göra av det. Själv känner jag att tiden inte riktigt räcker till för att utforska alla funktioner, jag har heller inte hunnit lägga upp så många av mina projekt. Har fullt upp med att hinna sticka och blogga :-). Men ett lite då och då, så blir det bra allt eftersom!

2 kommentarer:

ki sa...

Åhh så fint garnet ser ut!!! Koftan kommer att bli så fin såååå!!!

Metta sa...

Visst är det en härlig känsla när man öppnar ett paket med garn man köpt. Garnet ser underbart fint ut och ska bli spännande att se koftan färdig.

Finns också med på Ravelry, men har inte lagt in något ännu.Nästa vecka hoppas jag få tid. Håller med om att det är en fantastisk plats för råd, tips och inspiration.