onsdag 5 november 2008

Känn Rädslan Våga Ändå

Redan ikväll kan jag avslöja vad den tredje punkten att bocka av är (ref förra inlägget). För någon timme sedan ringde de nämligen från Floristutbildarna.

Jag har kommit in!!!!

Den 12 januari börjar jag Grundutbildningen på ett år för att bli Florist =).

Känns otroligt kul! Lite läskigt! Och väldigt spännande!

18 kommentarer:

doktoranden sa...

Grattis!!! Vad kul det låter. Och att börja något nytt - som t.ex. en utbildning - kan ju ge ny energi och inspiration. :)

Boel sa...

GRATTIS!! Är så glad för din skull.

Kramar
Boel

Ankie sa...

Grattis! Vad kul att hitta en sån kul utbildning. O att få börja med nåt nytt på det nya året är väl inte helt fel. Lycka till!

Ankie sa...

Jag ska till festivalen på lördag, vad synd att vi missar varandra. Hade ju varit kul o se din sjal, o dig oxå förstås...:)

Sofia sa...

Schickabomgrattis!!! Vad glad jag blir för din skull! Man kan väl omöjligt må dåligt när man får pyssla med blommor o blader?! ;)
Imorgon ses vi, tjohoo! (Jag skriver ett mail med detaljerna...)
KRAM

Ulrica sa...

STORT grattis!

Ulrika sa...

Men så roligt! Grattis!!!

Ulricha sa...

Grattis! Vad spännande det låter. När jag försöker göra buketter av snittblommor ser de bara ut som om jag buntat ihop dem våldsamt :-)

Tack för att du mätte din Festival.

Marias garnhändelser sa...

Stort grattis!
Maria

frisky frog sa...

Grattis, det låter superkul! Visst är det spännande när man tar nya kliv i livet? När jag var ungefär i din ålder bestämde jag mig för att bli slöjdlärare och om 2 månader är jag färdig. Kan knappt tro att det är sant. Montparnassen ser spännande ut... Visst ska jag hälsa.

mammapuhstickar sa...

Ett STORT GRATTIS!

Metta sa...

ETT JÄTTESTORT GRATTIS! Så roligt att du hittat något som jag tror passar dig mycket bra. Något nytt och spännande att se fram emot på det nya året. Du tycker ju mycket om blommor och ditt färgsinne är så säkert. Önskar dig verkligen LYCKA TILL!

Läste att du också ska till Syfestivalen i morgon. Jag åker tillsammans med några andra buss från Norrköping till Kista och ska vara där hela dagen. Så trevligt det skulle vara om vi stötte på varandra. Hoppas verkligen det.

Anna sa...

Så roligt, gratulerar! Vilket härligt yrke du ska lära dig!

Susilull sa...

ÅH så roligt - STORT GRATTIS!!
Floristutbildningen har jag slängt en öga på många gånger, om jag skulle byta yrke och göra något helt annat - som man drömmer om ibland - skulle det bli florist!

Lycka till!!!

Helena sa...

Grattis! Själv är jag uppvuxen i min fars blomsteraffär, och även utbildad florist. Men doft allergi och kockyrket kom emellan den karriären. Saknar det ibland, men har hittat till silversmidet istället:)

Annelie sa...

Grattis! Så kul det låter.

SUSANNE sa...

Grattis! Finns inget så roligt och spännande som en ny utbildning!

Åsa sa...

Jättestort grattis! Vad härligt med en helomvändning i yrkeslivet. Det kommer att passa dej bra.