söndag 31 januari 2010

Presenter

Barnen blev förtjusta i de nya materialen jag fick hem för någon vecka sedan. Genast beställde de varsitt armband. Sonen det limegröna som är gjort av färgat lammskinn och med en enkel fyrfläta på i mörkblå tenntråd och Dottern det lila som också är gjort av färgat lammskinn och med en fyrfläta på. När de kommer på tisdag ska de få dem. Hoppas de blir nöjda.


De här två ska åka söderut till västkusten. Mörkt vinrött renskinn. Det högra är en specialfyrfläta med snoddar på var sida. Det vänstra var bara en test som blev ett extra armband. En helt vanlig fläta.

10 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Du är ju grym på att tillverka tennarmband. Tack vare dig hittade jag till A-H och har beställt ett armband av henne - också limegrönt.

Caroline sa...

Väldigt fina armband!
Och ja, det gick så bra i torsdags, jag tror att de hade kul.
Caroline

Stick-kine sa...

Vackra armband!

Åsa sa...

Åh, vilka vackra armband du har gjort. Du borde komma hit till marknaden i Jokkmokk. Dom platsar helt klart bland dom andra samiska hantverken.

Samtal från min trädgård sa...

Fina, fina! Borde nog också öppna påsarna ifrån förra Syfestivalen, där ligger de ju och väntar på att jag ska få tid.

Rönnbergska skapelser - tennarmband & sånt sa...

Jättefina!!! Barnen kan inte annat än bli nöjda! Jämna och fina flätor, masterpieces!
kram
ah

Sofia sa...

Hej vackra vännen! Vilken snits du har fått på att göra armband! Jättefina! Jag fyller ju år om en dryg månad jag... *hint, hint* ;)
Tack för kommentaren hos mig. Jag tycker inte heller att Ruffles behöver blockas, så jag fäste bara trådarna och har använt den sen dess! :) Det är sällan jag faktiskt har lust att göra flera saker likadana. (Skotermössorna är ju en beställning, så de har inte så mycket med lust att göra längre...)
KRAM!
P.s. Har de nya familjemedlemmarna bott in sig o trivs? Är de tama o gosiga? D.s.

ki sa...

Väääldigt vackra armband!!!!!
Mamma

MammaPuhStickar sa...

Mycket fina armband. Jag är så sugen på att prova, men kommer inte till skott. Vågar liksom inte riktigt. Men jag ska ......

frisky frog sa...

Vilka fina armband! I går såg jag de som skulle till västkusten irl. Mycket snygga!
/Ha en skön helg!