tisdag 19 januari 2010

Tjuvtitt

Äntligen har min favoritsport kommit igång på tv. EM i Konståkning startade idag. Synd bara att det är på så dumma sändningstider på SVT. Tidiga eftermiddagar har jag fullt upp med att laga middag och fixa med barnen och sena kvällar ligger jag i min säng. Eurosport sänder dock lite bättre som tur är. Men det kommer nog allt också bli att ta till den gamla trogna videon på inspelning!! Imorgon startar herrarna - alltid lika spännande - speciellt nu när vi dessutom har två svenska killar med (Adrian och Kristoffer). För övrigt kommer jag alltid att sakna Jagudin som för mig är den bästa ever. Får nöja mig med att dregla lite över Brian Jouberts åkning istället ;).

Ja som vissa räknade ut stämmer det att jag faktiskt fyllde år igår. En av de presenter jag fick var detta underbara tennarmband från vännen Ann-Helen. Ja dvs det är hon som har gjort det - men jag fick det av min kära mor och syster. Det är ett trevarvsarmband med silverkulor. I love it!

Jag håller som bäst på att avmaska min Damson (mönster av Ysolda). Det är ur hennes andra häfte Whimsical Little Knits 2 som jag beställde i höstas och som hon t.o.m har signerat :). Här får ni en liten tjuvtitt (överst i inlägget). Jag stickar den i Crazy Zauberball och i färgen Herbstwind. Stickor nr 4. Avslutningsvarven gör jag i mörkröd Arwetta som passar grymt bra till. Garnet (Zauberball alltså) tog precis slut när jag hade tre varv kvar, så det var tur att jag hade sockgarnet hemma.

Och det har jag nämligen hemma, eftersom jag har börjat på första paret ur min bok Sock Innovation som jag beställde i höstas. Det ska bli ett par Kristi. Fick stickat en del på julledigheten, men räknar med att det kan ta ett tag att bli färdiga med. Kvällstid när jag jobbar har jag inte mycket ork att hålla på med så mycket mönsterstickning. Men de blir färdiga när de blir - ingen brådska :).

4 kommentarer:

Boel sa...

Grattis lite i efterskott!! Jag hoppas att du fick en fin födelsedag! Både sockor och sjal ser ut att bli superfina och så matchar de varandra också :=).

Kram
Boel

Anonym sa...

Grattis några dagar i efterskott. Hoppas att allt är bra med dig, barnen och bonusfamiljen. Stor kram från Åsa

Eldstickan sa...

Superfint, har fått mina saker idag från Ann-Helen, superfina<3

teresa sa...

Grattis på födelsedagen! Armbandet är så vackert - jag har likadant men inte med de fina kulorna.