tisdag 9 mars 2010

En insisterande hamster

Hon envisades med att vara med på varenda bild. Dotterns lilla dvärghamster Tuss. Här är fler bilder på min färdiag Ishbel. Jag glömde att öka på båda varven under slätstickningen, men med blockning så blev den bra ändå! Läste mönstret lite slarvigt helt enkelt. Garnet är ett riktigt lyxgarn från Eva i Stäket. Handfärgat bambu/silke sockgarn. Stickor nr 4.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har gjort tre Ishbel utan att fatta att jag ska göra omslag varje varv, först på den fjärde insåg jag mitt misstag, men jag tycker inte att det är någon större skillnad efter blockning

Lil sa...

Hej! Du har nog inte läst den kommentar som jag skrev under ditt inlägg för 6/3, så jag skriver igen:) Du har något att hämta på min blogg. Titta in där så får du se vad det är. Hoppas att du vill göra det!
Hälsningar till dig!

EvaBys sa...

Så fina de är både sjalen och hamstern! Vår (Olles) lilla dvärghamster dog förra lördagen, två år gammal och oj vilken sorg det har varit här hemma. Jag hoppas att han snart känner sig redo för en till. Kram Eva

mikan sa...

Jag som va anonym tror att jag förstår lit bättre hur man gör nu!!!
Testar

Ankie sa...

Oj vilken söt hamster.
Önskar att mina barn, när de når den åldern, vill ha en liten ullig hamster.

Sjalmönstret har jag tittat på många ggr. Din är jättefin. Blir mer o mer sugen på de ju fler jag ser.

Ulrika sa...

Tjuuusigt! Och sööööt hamster. :-)

Sanna T Sköld sa...

Såå underbar din blev. Härlig färg.

Du har något att hämta på min blogg.

Lil sa...

Förlåt mig! Jag ser att du har sett min kommentar den 6/3 :) Jag blandade ihop dig med en annan person. Men skicka gärna awarden vidare och länka,enligt instruktionerna. :)
Ha det gott!