fredag 17 december 2010

Skön helg önskar jag er alla

Själv ska jag försöka vila i helgen, med ett litet avbrott av sista julklapparinköp. Livet är bara så emot mig nu för tiden - och jag är helt slut! För att skingra tankarna hoppas jag på mycket stickning och helt säkert många timmar med Musikhjälpen på svt-play och p3.
Igår upptäckte jag att jag behöver färg. Jag tröttnade plötsligt på grått och brunt och inhandlade en knallcerise långärmad t-shirt. När jag kom hem repade jag upp min Citron som jag började på för jättelängesen (ett år sen?) i ett Malabrigo Lace i fantastiska färgen Azalea. Citron är verkligen inget för mig - tyckte den var urtråkig och stickade t.o.m fel hela tiden. Så nu blir det något helt annat! Det blir st nr 5 och dubbelt garn och ännu ett mönster av bästa Ysolda: Scroll Lace Scarf. Eftersom jag har Whimsical little knits 2 hemma, passar det galant. Så många härliga mönster i den!! Bild kommer, så att ni ser vilka fantastiska färger det är!
Ha nu en riktigt skön helg allihop! Det ska jag försöka mig på!
"Skratt är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du skrattar."

8 kommentarer:

Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunilla sa...

Så vackert det är ute hos dig! Citron tyckte jag var rolig att sticka men helt opraktisk som modell. Har inte använt den en enda gång. Förstår inte hur det är tänkt att man ska ha den så att den ser bra ut.

Hoppas du ska få en lugn och bra helg!

Anonym sa...

Vil bare sende deg noen gode tanker og håper det ordner seg til slutt. Jeg likte å strikke Citron, men så liker jeg tankeløs strikking også da. Strikket den større enn mønstret tilsa, og var oppe i 750 masker på slutten. Men man skal kun strikke det man har lyst til, så det var nok smart at du rekkte opp din Citron.
Ønsker deg en fin helg. Ser det er vakkert i Stockholm, og mer snø enn her. Drar dit på mandag. Synd vi ikke kan møtes, men jeg kommer jo dit flere ganger, så håper vi kan ses en annen gang.
Masse klemmer fra Sonja

Monica sa...

Så fina vinterbilder. Ha en skön helg och sköt om dig!

Susilull sa...

Håller med dej om Citronen, har börjat på två stycken, men dom är så urtråkiga så båda har blivit upprepade.
Det är inte roligt när livet går emot en. Framförallt måste man skingra tankarna som du skriver, tanken styr så mycket och det är så lätt att hamna i en negativ spiral.

Jag hoppas du får en riktigt lugn och skön helg!

Kram!

Ulrika sa...

En riktigt lugn och skön helg önskar jag dig, och att det tunga vänder.
Tänker på dig!

Massor med kramar!

Boel sa...

Jag hoppas att din helg så långt varit skön dvs lugn och stillsam. Jag tänker på dig!
Här är en till som inte gillar Citronen, just nu är slästickning bäst tycker jag i långa långa varv (ett sätt att ladda för jul).
Kramar

Ewa sa...

Den sjalen du ska sticka ser superfin ut... Hoppas den känns bättre.

Livet är emot mig med, och har varit en längre tid. Men snart kanske det vänder. Hoppas iaf det...

Julveckan är snart här. Ska bara ta det lugnt, och inte dras med i all stress.

Kram/Ewa