fredag 14 januari 2011

Det blir som det blir

Det blir inte så mycket bloggat som jag önskar. Jag har haft planer på att blogga det färdiga från tjuvtitten i säkert en vecka nu. Dessutom har jag fotat fler Wip's för att berätta om, men det blir det inte heller. Vardagen tar tid. På helgen är jag trött. Och så lär det fortsätta ett bra tag framöver. Jag får helt enkelt försöka inse att bloggen blir nerprioriterad, och så får det vara. Det lättaste och smidigaste är onekligen att fota och skriva en rad eller två med mobilen. Det lär fortsätta så. Jag vill blogga för min egen del, framför allt för dokumentationen, men även för att det är kul. Men det blir som det blir, och så får det förbli!

7 kommentarer:

Jonas sa...

Det bästa av allt är att hur det än blir, så blir det det bästa.
För så det blir är så som just du själv gör och väljer.
Gjorde du något annat vore det inte du, då skulle du inte vara den du är som vi alla omkring dig tycker så mycket om.

Metta sa...

Kan bara hålla med det Jonas skriver.
Vet själv hur det är när vardagen tar överhand. Man vill så mycket, men det blir inte som man tänkt. En rad då och då på bloggen räcker så väl. Det viktiga är att du lyssnar till dig själv och gör det du orkar.
Önskar dig en skön och vilsam helg! Kram Metta

Ulrika sa...

Ta hand om dig själv i första hand.
Jag kikar in som vanligt, och finns här något så blir jag glad - men du är viktigast!
Kram!

Mikaela sa...

Ta ingen stress - gör allt i din egen takt. Sköt om dig <3

Iréne JB sa...

Förstår precis. Vardagen tar mycket kraft och helgerna går alldeles för fort. Små uppdateringar ibland och lite större ibland, det blir som du orkar. Tittar in här då och då, och alltid när det är ett nytt inlägg. Ha en skön helg.

Stickorren sa...

Du har utryckt mina egna tankar bättre än vad jag själv kan. Jag håller fullkomligt med!

Maria i Falkenberg sa...

Det är ju så det är i livet. Ibland har man inte tid och då är det viktigt att inte känna press från alla håll, t.ex. att ha en ständigt uppdaterad blogg. Vilka superfina sockar!