tisdag 4 januari 2011

God fortsättning på 2011!

Så är då det gamla året är slut och tyvärr måste jag säga att det är jag med. Det var ett händelserikt 2010 för min del och nu hoppas jag på ett lugnare 2011.

2010 var året då jag började leta lägenhet.
Det var året då jag packade kartonger, flyttade, bytte bank, målade och inredde.

2010 var året då jag jobbade med dubbla tjänster som säljkoordinator och marknadsförare på mitt nya jobb. (Sedan oktober är jag endast marknadsförare, och jag hoppas det så förblir).

2010 var året då jag gick upp från att ha barnen 50% till 65%. 9 dagar hos mig, 5 dagar hos pappa, 9 dagar hos mig, osv. Det var också året då barnen bytte skola.

2010 var året då jag var på Stickfest i Väst på Grötö på våren, och Stickläger i Norr i Övertorneå på hösten. Det var året då jag började göra tennarmband till mig själv, släkt och vänner. Och en hel del har det blivit sålt också.

2010 var året då min 6-åring blev 7. Hans oharmoni stannade kvar i kroppen och det blev därför också året då jag tog kontakt med Bup för hjälp. (Ett samarbete som fortsätter på nya året).

2010 var året då min särbo Jonas och jag åkte till Rhodos på två veckors semester med 6 barn (hans fyra och mina två). Det blev en fantastisk resa med mängder av minnen och långt över förväntan.

2010 var också året då vi åkte till Kanarieöarna (Gran Canaria) 4 familjer för att fira födelsedag.

2010 var året då jag kom närmare min Jonas och det är jag så glad för.

Jag lägger mängder av frustration, tårar och bråk bakom mig och ser fram emot ett ljusare 2011. Jag har inte något ledord för 2011 som jag haft de senaste åren. 2008 hade jag: sluta spring. 2009 hade jag: prioritera. 2010 hade jag: acceptera och hantera. Jag bär med mig alla dessa och hoppas på ett nytt år med frid och lugn. Med kraft och kärlek. Med många sköna stunder och harmoni i min familj. Tack alla som stöttar mig i de jobbiga stunderna. Ni är guld värda!!!

En riktigt God fortsättning på året önskar jag er alla kära bloggläsare!!

Nu ska jag njuta årets första semla, en kopp kaffe och massor av stickning i soffan!

12 kommentarer:

maLinka sa...

Jag vill önska god fortsättning på dig med Linda. Hoppas att 2011 blir lite lugnare och att du kommer att ha lagom mycket jobb.

Vi ses snart igen på något trevligt stickcafé :-)

Och... semla och stickning låter gött!

Ewa sa...

Jag hoppas också på ett bättre år 2011, med mindre värk, och förhoppningsvis ett jobb - och att drömprinsen dyker upp... ;-)

Kram på dig, och god fortsättning!

/Ewa

Caroline sa...

Vad härligt det låter med semla och stickning!

Det låter som om du behöver ett lugnt och fridfullt år, hoppas att det blir så.

Kramar till er allihop från oss!

Susanne sa...

Jag skicker ett ord till dig, smaka på det och använd det som du vill. Det är ett av mina favorit ord :) Här kommer det; sinnesro! God fortsättning på 2011!

Anonym sa...

Hej fina vännen! Önskar dig verkligen ett lugnare och mer harmoniskt 2011! Förra året verkade vara ett jobbigt år för de flesta, av nån anledning. Jag tänker på dig långt oftare än jag hör av mig. Hoppas vi kommer att ses nåt under året! Mina varmaste kramar! /Sofia

sticksIDAn sa...

Så roligt att läsa om allt som varit positivt mitt i allt det myckna och kanske röriga! Jag är helt övertygad om att 2011 måste bli ett toppenår!

Metta sa...

Önskar dig en god fortsättning på 2011 och hoppas att du ska få ett ljust, lugnt och kärleksfullt år. Det kan du verkligen behöva efter ett jobbigt men också innehållsrikt 2010.
Låter gott med semla och kaffe och hoppas det smakade bra.
Tänker ofta på dig och hoppas vi kanske ses någon gång under året. Kram Metta

Monica sa...

God fortsättnig! Tänker på dig...med en förhoppning om ett lugnare och fridfullare 2011 för din del. Att dom flesta pusselbitar faller på plats.
Och så klart mycket stickning som är läkande och välgörande för själen.

Susilull sa...

Så gott det lät med semla!
Önskar dej en bra fortsättning på 2011 som jag hoppas blir ett händelserikt OCH harmoniskt år!

Samtal från min trädgård sa...

God fortsättning och du är värd alla saker du önskar. Sitter själv och benar i vad man ska ta bort och ha kvar för att orka, det är inte helt lätt.

Rönnbergska skapelser - tennarmband o sånt sa...

Du är så klok! önskar vi bodde närmare varann <3
Kram till dig
/AH

EvaBys sa...

Du kommer att få ett bra 2011 och livet är en berg och dalbana - men jag tror det kommer att vara en snällare variant för dig i år!