tisdag 6 november 2007

Sjuk

Så sa kroppen till - tillslut. En soffliggande Linda. Feber och halsont. Har inte varit sjuk på flera år, så det känns onekligen lite ovant. Men samtidigt på ett sätt lite skönt. Jag behöver nog helt enkelt den här extra vilan.

Det har blivit många koppar te, någon kopp kaffe, tallrikar med joghurt och gyllenmust, och nu ikväll blir det grönsakssoppa (stavmixermixad). Enkelt och gott. Och även fast jag mår allt annat än bra, så klarar jag att koppla bort jobbet och njuta av lite tvserier och stickning.För det är ju så, inte något ont, som inte har något gott med sig. Ett av mina UFO'n är färdiga.

Svarta handledsvärmare i ljuvaste silke från Debbie Bliss.
Kommer värma underbart på jobbet.

1 kommentar:

Eva i Halmstad sa...

Hej Linda
Kul att du hittat till min blogg, både garnet och mönstret kommer från Garnkorgen http://www.garnkorgen.se/product_info.php?cPath=51_276&products_id=1324
Garnet är från Östergötalds ullspinneri, mönstret är rätt så lätt men lurigt de gäller att vara med, hoptagningen var lite annorlunda jag tror jag gjorde rätt men vem vet..
Maria är alltid väldigt snabb med leveranserna rekomenderas varmt.
Hoppas att du mår bättre, men visst kan de vara mysigt att vara lite halvraddig och sitta i soffan med te och sticket med en filt.
Ha de så gott idag , Eva.
Titta gärna in igen .