måndag 26 maj 2008

Utmärkelse

Tack Åsa för den fina utmärkelsen jag fick. Det är så roligt och värmande att höra att det jag skriver och det jag stickar uppskattas.

Jag har aldrig skrivit särskilt mycket i mitt liv innan, bortsett från en hel del dagboksskrivande. Men inga dikter eller berättelser eller något som andra på något sätt får möjlighet att läsa. Detta känns därför nytt, spännande och utmanande. Jag har nu haft min blogg i snart ett år och det har varit, och är, jättekul!

Jag har stickat sen jag var runt 10 år. Visst har jag stickat mer eller mindre i perioder, men jag kan nog säga att jag nästan alltid haft något på gång. Tills för ungefär två år sedan stickade jag endast på ett projekt åt gången. Och det var först för ungefär ett år sedan som jag upptäckte bloggvärlden. Denna värld av sådan otrolig inspiration och möjligheter. Det är fantastiskt så mycket det finns att lära och upptäcka bara vid att spana in andra bloggare. Härligt!

Det finns så många duktiga bloggare och kreativa skapare och valet på de fyra jag skickar utmärkelsen vidare till blir därför svårt. Men detta är några av mina favoriter. Petra för att du gör sådan underbar keramik. Jag skulle önska jag bodde lite närmare din butik! Maria för att du är världens bästa på att starta nya projekt ;-), vilket gör att det alltid känns okej att själv börja på flera. Det du stickar är dessutom spännande och inspirerande och ofta med härliga färger och garnval. Boel för att du skriver så öppenhjärtligt och för att du aldrig ger upp. Och att du dessutom är väldigt trevlig gör ju inte saken sämre! Elena för att du skriver dina inlägg så bra och för att jag har fått massor av inspiration till projekt och garninköp av dig. I tillägg tycker jag det är så trevligt att du svarar personligt på de kommentarer du får.


Det går framåt med mina Django Socks. De är vansinnigt roliga att sticka, även fast det tar lite tid med hjälpsticka och mönster att hålla reda på. Jag älskar fullkomligt Jitterbug, både färgen och känslan garnet har. Mmmm.

Även min Diamond Shawl växer, ett nystan Fleece Artist är nu slut och jag ska börja på det andra.

6 kommentarer:

Åsa sa...

Jag stickade mina Django i jitterbugg också och det är ett ljuvligt sockgarn. Härlig färg du har valt till dina.
Kram Åsa

petra.m sa...

Hej Linda!
Åh, vad härligt att få en sån fin utmärkelse:) Jag blir jätteglad!! Nu har din rara mor precis lämnat mig här och jag hoppas att du kommer vara nöjd med keramiken och få mycket användning för den:)
Gud vilka supersnygga strumpor!!! Jag vill med ha såna. ännu ett projekt på listan alltså...
Många kramar och tack från mej!!!

Boel sa...

Tack för din utmärkelse, jag blev så glad när jag mitt i dagens stressande tog en liten paus och kikade in på din blogg.

Kram
Boel

Eldstickan sa...

Du har väl sett att jag utmanar dig? Eldstickan ;o)

petra.m sa...

En liten fråga oxå... Det orangea garnet på din fina bild vid överskriften eller vad man ska säga, vad är det för garn?! Det ser så superfint ut!!! Och vilken färg är den gröna fina i Jitterbuggarnet? Nyfiken i en strut:)

dace sa...

Du är verkligen utmärkelsens värd!