tisdag 18 november 2008

Mystic Earth ledtråd 3Jag gillar verkligen Mystic Earth. Här ser ni ledtråd 3. Annorlunda och inte speciellt svårt, men ändå så att man har lite att tänka på varje varv. Perfekt till cd-lyssnandet! Och jag gillar garnet också (Kauni Lace), ulligt, strävt och lite elastiskt på ett skönt sätt.

Och på tal om något helt annat, så håller jag just nu på att få min första visdomstand. 36 år. Det var nog på tiden *s*.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken otroligt vacker mönsterdel!
Grattis till tanden! :/ Hoppas den inte kommer att vålla dig besvär!
Själv har jag fått operera bort mina SEX visdomständer... Tur inte visdomen sitter i tänderna dock.. hihi!

Ulricha sa...

Åh, vad fin sjalen blir! Jag gillar också Kauni lace. Det är lite olika kvalité på det garnet, beroende på vilken färg man köper. Jag antar att garnet påverkas olika av de olika färgämnena. (Rosa är mjukt :-) ). Eller så inbillar jag mig...

Grattis till tanden :-) Jag har hittills fått tre, men en ville tandläkaren ha (den vållade mig stort problem) så den är utdragen(det gör jag aldrig om!).

teresa sa...

Efter att ha läst ditt förra inlägg, så förstår jag varför du först nu får en visdomstand...
Skämt åsido; vad fint skrivet om utbrändhet! Precis så tror jag att det är för många. Jag var också "superduktig" o trodde mig själv om vad som helst. Idag, så frisk man kan bli från utmattningsdepression, är jag lyckligare än någonsin!!! Duktig utan att vara överduktig o inser (äntligen) mina begränsningar. Så kämpa på!! Och visdomstanden fick du väl s a s "på köpet"... Kram.

mammapuhstickar sa...

Verkligen superfin sjal! Jätteläckert mönster och fin färg.

MonicaHansen sa...

Mycket vackert hålmönster!