onsdag 6 januari 2010

Kryssning

Tack snälla ni för alla fina kommentarer och mail jag har fått. Det har gjort mig både stärkt och rörd. Det är det här som gör att man vågar vara privat, man får så mycket styrka och värme tillbaka. Jag läser och försöker ta till mig det ni skriver :). Sakta men säkert!

Jag har precis kommit tillbaka från en Finlandskryssning. Vi var 11 stycken som åkte Silja Serenade fram och tillbaka över två nätter. Fyra vuxna, fyra barn och tre tonåringar. Många härliga guldstunder att minnas! Bubbelpoolen var underbar och kvällen igår när alla 11 trivdes och vara glada tillsammans. Bilden är tagen vid lunchtid i hamn i Helsingfors. Båten själv skuggar isen.


Så är resväskorna uppackade igen. Tvättar i lagda. Mat från frysen i magen. Dags för lite kaffe och en stickning i soffan framför Aladdin som barnen precis satt på.

3 kommentarer:

Jonas sa...

Tack för trevligt sällskap och att du fick mig att LE så mycket :)

En vacker dag (som inte är fullt lika arktisk) kan vi till och med gå i land i Helsingfors!

Rönnbergska skapelser - tennarmband & sånt sa...

Ser jättehärligt ut. Blir sugen att ta mig ut ur "stick-kokongen" här hemma :-)

Må så gott!

Samtal från min trädgård sa...

Åh, vad härligt att åka i väg sådär. Det behövde du så väl! Det finns inget annat än att dra ner på allt, boka av allt och bara göra det som är mest nödvändigt och sedan ta det därifrån.
Det har hänt flera gånger att det är vad jag måste göra, annars är jag på väg dit jag inte vill. Jag tror på dig, och du har så bra människor runt dig.
Kramar.