söndag 14 februari 2010

Grönt är skönt


I måndags när jag kom hem från jobbet var jag helt slut (som så många andra dagar). Efter middagen hoppade barnen upp i soffan framför Bolibompa och jag blev sittande i köket. Jag dök ner bland tenntrådar och skinn och började skapa. Det var så fantastiskt skönt att släppa alla tankar på jobb, flytt och annat, och bara koncentrera sig på att få till flätan med pärlorna. Det är meditation det!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter härligt att du har ett handarbete (till) som fungerar som meditation!
Tror du att vi kan ses över en fika snart? Jag längtar efter lite små mysstunder i gott sällskap mitt i allt elände.

Kram
Boel

MammaPuhStickar sa...

Vilka fina tennarmband du gör. Jag är så sugen. Har precis gjort en fläta, nu ska den sys på skinnbiten,men av någon anledning vågar jag inte riktigt prova, är rädd att det blir fult, men vilken dag som helst...

Rönnbergska skapelser - tennarmband o sånt sa...

Håller helt & fullt med dig. Avkopplande och avstressande att låta händerna jobba och tankarna flyta. Toppenfin & vårfräsch kombination, även den rosa på den tok-fina sjalen!

kram!

frisky frog sa...

Jag visste det! Allt du skapar med händerna är meditativt, val av materialet har ingen betydelse. Får man fråga var du köper materialet? Såg Kickis armband och jag skulle gärna testa själv.
/Ha en bra vecka!

ulrica sa...

Otroligt fina armband du gör! Blir så sugen, kanske provar på Syfestivalen, såg att några från Gällivare skulle vara där och hade lite prova på.