tisdag 29 juni 2010

Ingen inredningsblogg...

.. är ju detta direkt. Men jag tänker nog ändå visa lite av hur min lägenhet övergår från kaos till trivsamhet. För faktum är att stickandet faktiskt i dessa dagar står tillbaka lite till förmån för inredandet. Mest för att det faktiskt är ett måste att få någorlunda i ordning, men också för att det faktiskt är riktigt kul att fixa till här hemma :)


Mitt gamla slitna matbord åkte iväg raskt efter försäljning på blocket innan flytten. I några veckor var jag helt utan, tur att det har varit varmt nog för det mesta att äta ute. Så i förra veckan fick jag hem det nyköpta från Mio. Mycket nöjd Linda. Duken kunde varit struken också, men just det orkade jag inte riktigt prioritera just nu ;)

10 kommentarer:

Gunilla sa...

Åh så fint!

Rönnbergska skapelser - tennarmband o sånt sa...

jätte, jättefint. Gillar verkligen möblerna! Vitt känns så fräscht!

Sommarkram!

RainyNight sa...

Utomförträffligt ser det ut! Det är klart att du måste prioritera möblandet nu ett tag - stickningen återkommer du alltid till!
Liisa

Charlotte kaae sa...

skøn skandinavisk lys stil, hvor lækkert... Snygt. ;-)

SF sa...

Verkligen jättefint!

Maria i Falkenberg sa...

Det ser verkligen ut som i ett heminredningsreportage! Fint! Ha det gott i nya lägenheten!

Caroline sa...

Vad fint ni får det!

Sussi din Vän sa...

Åh, vad fint. Ser fram emot vår vin/tjej kväll.
Saknar dig otroligt mycket Linda. Och jag hoppas att avståndet gör så att vi planerar in att träffas oftare. Inte bra att bo för nära varandra "har vi märkt"
Love U

KRAM

frisky frog sa...

Snyggt bord! Får mig att tänka på en gammal punchveranda... Att inreda sitt nya hem är väl också kreativt och när du "stökat färdigt kan du återgå till stickningen. =)

Boel sa...

Härligt att du gjorde som du ville och sålde gamla bordet och köpte ett nytt. Och ett sådant fint sedan! Jag hoppas jag får komma över och "inspektera" nya hemmet snart :).
Kramar