torsdag 16 juni 2011

Förberedelser

På onsdag i nästa vecka kommer Tarzan till oss. Och tro det eller ej, ett av hans syskon kommer också att få följa med. En söt söt liten flicka som vi inte bestämt namnet på än. Det ska bli så roligt!! Tills dess läser jag stora kattboken som fått plats på vardagsrumsbordet sen ett tag och kattidningar :) I helgen blir det inköp av transportbur, sand och lite mat. Åh vad jag längtar!!

6 kommentarer:

Lillannen sa...

Kanske hon kan heta Jane???
Lycka till med kisarna/Ann

Anonym sa...

lycko!!
kattungar är helt underbara. Tänk bara på att plocka bort allt du är rädd om, dom är precis som småbarn (fast snabbare).Passa också på att sniffa på dom nu, det finns inget som luktar så gott som kattungar o hundvalpar. Tycker också Jane är givet. Tack för en fin o inspirerande blogg. kram o trevlig helg Eva

Gunilla sa...

Lycka till! Det är mysigt med katter. Jobbigt också förstås men de ger så mycket tillbaka. Vår lilla Teddy är den gosigaste katt vi någonsin haft. Katter är såna personligheter. Jag hoppas att ni ska trivas med era som kissemissar! Innan ni handlar alltför många nya kattgrejer kanske ni kan höra med oss. Jag tror att vi har en extra transportbur t ex. Kanske ses vi på söndag?

Jonas sa...

Jag tycker syrran ska få heta Sheena!
Passar bra att ropa på och så ÄR hon ju faktiskt... -->
Sheena, Queen of the Jungle

Anna-Karin sa...

Oh vad kul att ni skaffar katt och gratulerar till supervalet att faktiskt ta två. Det är nästan alltid det bästa både för katter och människor.

Vill tipsa om en jättabra sida på nätet: katter.nu och tillhörande forum kattforum.se

Börja de själv besöka den för 10 år sen när jag tog hand om en förvildad katt och hade massor med frågor.

Varje stickerska behöver dessutom minst en katt för att vara komplett! (dock är garn farligt, farligt för kattmagar).

Anna-Karin sa...

Jag igen: Kom på två tips som gör livet lite lättare, både praktiskt och oromässigt, som kattägare; häftmassa under alla saker man vill ska stå kvar/inte välta, lampor, blomkrukor mm. Sen är bra att sätta en kastrull med vatten på en platta man nyss använt, så riskerar man inte brända tassar.