onsdag 19 december 2007

Julfrid

Jag startade julen 1,5 dag innan jag hade tänkt. Kroppen och själen skrek på mig (för att inte snacka om alla nära och kära runt mig). "Dags att börja tänka på dig själv snart?"

Det har gått i en hejdundrande fart den här hösten, och nu är det verkligen hög tid att dra i handbromsen, att stanna på gult, innan det slår över till rött. Det är väldigt gult, jag inser det. Men bättre sent än försent. Nu är det julfrid som ska hägra. Semester till den 14 januari.

Hitta harmoni, hitta lugn, hitta starka Linda igen. Respektera mig själv. Lyssna på mig själv. Göra det jag vill. Göra det som jag har lust med. Följa magkänslan.

Vara i mig själv.

Bygga upp.

Vila.Det australienska tröjprojektet går framåt. En stickning som passar väldigt bra till filmer har jag märkt. Det händer något hela tiden, men inte så att man måste kolla i något mönster, utan det rullar på av sig själv. Som jag har nämnt innan är det dessutom ett underbart garn att sticka i.

Till sist en liten kommentar om Rosenträstickor. Sköna att använda - men lite irriterande när det går en flisa längst ut på en av stickorna efter endast en stickad strumpa....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas att du får julefrid nu och kan syssla med det du vill! Tröjan ser härlig ut!
Maria

Boel sa...

Bra att du stoppade innan det slog över på rött! Var rädd om dig, jag hoppas också att du hittar julefriden men mycket av det som du tycker om att göra.
Juliga kramar