torsdag 7 augusti 2008

5 blogs that make my day

Jag har fått en utmärkelse av Metta och Kine. Tusen tack! Det gör mig så innerligt glad!

Jag brukar spana in en hel del bloggar. Jag är så tacksam för den här inspirerande världen vi lever i. När man själv ibland är trött i huvudet, slut på att tänka på det som rör sin egen värld. Då är det så skönt att lämna den för en stund och ge sig in i någon annans!

Några av de bloggar som förgyller min vardag, och som därmed också får min utmärkelse är: Snigelmamman, Fyrabarnsmamman, Stickelinskan, Andra Bullar och Mias Stickblogg.

6 kommentarer:

PetraO sa...

Det var nu längesen jag kikade in här hos dig, men oj vad mycket härligt att läsa och vilken underbar semester du verkar ha haft! / PetraO

Mia sa...

Tack Linda! Vad glad jag blir att du tycker att jag förgyller din dag- du förgyller min också med dina vackert skrivna vardagstankar och snygga stickningar. Allt gott och Kram!
/Mia

Persilja sa...

Tack snälla för utmärkelsen! Tjuvbesöker dig här från makens "virusfria" dator. Haha.
Tack än en gång!

petra.m sa...

Hej linda!
Vilken härligt underbar semester du verkar ha haft!Det ser så skönt ut att få vara iväg med bara goda vänner och njuta:)Och sticka och dricka vin;)
Nu ska jag börja nytt jobb på måndag och börjar så sakta återkomma till en vardag igen... Har knappt läst, eller skrivit, bloggar på hela sommaren!
Kram Petra

Pia sa...

Tack, snälla du! Så glad jag är! Ska fundera på vem jag ska skicka vidare till, finns ju en hel del att välja på. Jag kan ju inte välja dig för då blir det ju rundgång, men jag kan ju säga att din blogg förgyller min vardag!!!
Kram!

Ulrica sa...

Hej Linda och tack för utmärkelse! Oj...jag satt bara och var uttråkad på mitt jobb och surfade runt, skötte min Hjälpstickan.se och så hamnade jag hos dig...och blev alldeles varm. Tack Snälla! Jag läser om dina tegelstenar och tänker på en tidigare kollega som också gick igenom det du verkar göra... hon mår mycket bättre idag men det har tagit tid, år, men det finns ljusning...det var bara det jag ville säga och skicka en kram.
Ulrica