söndag 10 augusti 2008

Stickning under OS 2008

Det är inte varje dag man sitter och kollar på Serbien spela fotboll mot Elfenbenskusten. Men det är ju också det som är så roligt med OS. Så mycket roliga sporter och oväntade konstellationer man vanligtvis inte ser så mycket av.

Jag funderade in i det längsta på om jag skulle vara med på OS stickningen. Men jag har en hel del WIP's som jag vill få färdigt, och var därför osäker på att börja på något nytt och bara ägna mig åt det. När jag tillslut bestämde mig för att vara med i fredags, så var visst anmälan stängd. Men det känns helt okej, jag följer er andra blogga istället. Och därmed kan jag själv i lugn och ro göra färdigt de WIP's jag har lust till, och kanske starta på ett och annat nytt också.

Först ut att få färdigt är min Mystic Meadows. Jag bestämde mig helt enkelt att nu är det dags att få den klar, och därför har stickorna nästan börjat glöda under ledtråd 4.

För övrigt var jag på en mycket trevlig kräftskiva igår. Vi trotsade regnet och satt ute till sent på natten. En brasa gjorde sitt till för att hålla oss varma och för att få en underbar stämning. Det passar därför extra bra idag, för en något trött Linda, att slappa med lite stickning, OS och ett och annat tortillachips.

3 kommentarer:

Boel sa...

Om du kommer till Hurtigs så tar jag mig också dit (om inte jobbet gör mig alldeles slut). Vi kan ju höras på tisdag.

Bondens marknad är ljuvligt, om du vill kan vi åka in tillsammans någon lördag (det är inte så långt från Maria så kanske går det att samordna med något stickcafé).

Låter skönt att ägna sig åt att sticka fritt under OS säger jag något trött efter att min OS-stickning havererat...

Kram

Boel sa...

Nu är jag här igen ;=) Jag har utmanat dig på min blogg.

Stick-kine sa...

Kom aldrig på någon OS-stickning, stickar mina sockor och tittar på OS ändå, känns skönt att det inte finns något MÅSTE. Var på Stickstämma på Hammarö i helgen - vilket underbart stickgäng och så mycket vi fick uppleva och lära av varandra! Du skulle varit med!
Kram Kine