fredag 22 augusti 2008

Åh vad det är kul att börja på nya saker!!!


Så har jag då kommit igång med lite nya grejer. Jadå, de gamla blir färdiga så småningom de också. Men det är ju så vansinnigt roligt att testa nytt garn och nya mönster.
Här ser ni Sun Ray Shawl i Rowan 4ply soft i den härliga färgen Suede..Och här är början på Red Frilly Sweater (Ravelry länk). Jag stickar bålen på rundsticka så att jag slipper de aviga varven och monteringen efterråt. Garnet är Rowan Kidsilk Haze i den mörkblåa färgen Nightly.

Nu börjar också min Three-cornered Shawl se ut som en sjal.8 kommentarer:

Sofia sa...

Blir lite avis på din startitis.. Jag kommer mig varken för att sticka på det jag har eller börja på nåt nytt. :( Hoppas att helgen i husvagnen kommer att göra mig lite kreativ! Kram gumman!

Boel sa...

Den sjalen måste jag också göra, den övesta. Jag ska bara göra klart lite dop- och födelsedagspresenter först om jag kan hålla mig förstås...

Kram!
Boel

Stick-kine sa...

Så fina saker du stickar! Jag provar nog något av sjalmönstren då jag fått färdigt det jag håller på med....!Skönt att du kan ta itu med stickning i alla fall - framgång!Lycka till, Kine

Helena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena sa...

Åh så fina de ser ut allihop! Färgen på Tree corned shawl är underbar!

Pia sa...

Den översta ser riktigt fin ut! Dessutom är det nog möjligt att lära sig mönstret utantill, vilket är ett krav om jag ska bli klar med någon sjal - tröttnar annars. Ha det så gott!

Metta sa...

Visst är det underbart när man får börja på nya saker och testa nya garner. Tycker mycket om dina påbörjade sjalprojekt och färgerna passar perfekt. Du gör verkligen fina saker. Kram Metta

Musseblomman sa...

Hejsan.. här har jag tassat omkring lite förrut.. beundrar dina fina sjalar och den ursnygga Gullriskoftan. Ser att fler håller på med den, var har ni fått tag på mönstret? Är så sugen på att göra den nu.. :)Du har en fin blogg med härligt fina bilder..
Må så gott från mej..