söndag 18 januari 2009

Pendlarstickning

Denna veckas pendlarstickning har bestått av muddar från Tyllra. (Mönstret är därifrån, garnet fick jag av mamma i julklapp (Drops Alpacka)). Färgen är mörk mörk lila, och inte alls blå som det ser ut som.
Hemma på kvällarna kämpar jag på med några varv lite då och då på min FLS. Jag har varit väldigt trött så det har varit lite svårt att förstå sig på mönstret faktiskt (de där knapphålen de tipsade om la jag ner efter två försök). Men jag tror nog jag kommer att få ihop det. Garnet från 100purewool är helt magiskt att sticka med. Verkligen en ren njutning! Vill redan beställa mer...
Extra jobbigt blir det dock när verktygen strular....
Knitpicks Harmony är underbara att sticka med. Men när limmet lossnar mitt i stickningen, är det mindre kul. Lägg till trötthet och frustration är ett faktum. Just nu sitter därför stickningen på en urgammal rundsticka, men det känns ganska tryggt och skönt. I veckan ska jag köpa superlim. Det starkaste som finns!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lila is the new! Kort o gott! ;)
Fast grönt oxå! Jag stickar vidare på min FLS med och småträter lite med min gamla hederliga rundsticka. Den vill gärna vrida sig som en mask så jag får hålla hårt i den. Följden blir = jag har träningsvärk i armarna idag! *galet, men ganska kul*

Fina muddar, passar bra som resestickning förstår jag!
Hoppas du haft en bra dag med fint o gott! *wink:ar lite hemlighetsfullt*
Kraaaaaam! Önskar dig en bra och lite piggare blom-vecka!

Marias garnhändelser sa...

Tråkigt med stickorna, tyvärr har det vait lite dåligt med limmet här & där. Se till att du tar bort kabeln när du limmar så att du inte limmar ihop mer än tänkt.
Prova knapphålen nån gång när du är pigg...då är klart värda besväret och inte alls svåra när man väl löst koden...hjälper gärna till om det inte vill sig.
ha det så kul i skolan!
Kram!

Frida sa...

Var försiktig när du limmar, det är ett hål nånstans så det kan rinna ut, det gjorde det för mig och jag var inte så smart så jag tagit bort sticket först..... Hoppas du trivs bra i skolan. Det var/är mitt drömyrke (iallafall som anställd inte ha egen)

Metta sa...

Muddarna ser jättefina ut och måste vara en lämplig pendlarstickning.

Tråkigt när stickorna går sönder. Jag gör som Sofia och använder fortfarande hederliga rundstickor, så jag har inte råkat ut för problemet ännu. Hoppas det blir bättre när du får limma dem. Kram

Anette sa...

Såna problem har vi inte i virkarsvängen ;-) Här håller nålarna ihop..

Helena sa...

FLS ser helt underbar ut! Och garnet är jag så sugen på- har införskaffat ett litet lager så att det ska räcka till både mig och dottern. Skolan ser väldigt inspirerande ut! Nu kunskap blir man trött av, men det är ju så underbart att få lära sig något nytt! Ha det så bra och vila mycket när du kan!